“Sfarsitul lumii” nu va fi in 2012

Multi oameni, chiar inaintati in varsta…, pun intrebarea: „Cand va fi SFARSITUL LUMII…?!”
Din start ne dam seama ca acestia nu au citit nici macar o singura data Biblia toata, pentru ca expresia „SFARSITUL LUMII” este utilizata de ei total confuz…!
- Ce intelegeti, oameni buni, prin acel „SFARSIT”?!
- Unii zic: Rapirea Bisericii, Necazul cel mare, Venirea a 2-a a Domnului Isus Hristos, Ziua maniei Mielului, Judecata de apoi, Pamant nou si ceruri noi…, sau te miri ce altceva…!

Poate avea loc oricand RAPIREA Bisericii (a crestinilor veritabili), eveniment IMINENT, care va declansa perioada de 7 ani a Necazului cel mare, ce va culmina cu Batalia de la Armaghedon (WWIII), dar urmeaza imediat Imparatia de 1000 de ani…, asa ca civilizatia umana va continua pe Terra cel putin un mileniu, de acum inainte…!
Cartea Apocalipsa, la care se adauga profetii ca cele din Daniel, Ezechiel, Isaia…, prezinta foarte detaliat recunoasterea vremurilor, succesiunea evenimentelor, caracteristicile lor, s.a.m.d.
Unul ca asa-zisul om de stiinta ,Stephen Hawking, mai bine ar studia Scripturile…decat sa ‘trambiteze’ aiurea ca omenirea va mai continua sa existe “numai daca va coloniza spatiul” extrapamantean…

Vezi articole aferente, la aceste link-uri:

http://www.remediidivine.com/Noutati.html

http://www.remediidivine.com/Toate_Categoriile.html

This entry was posted in Corneliu, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.