Ziare

Trebuie sa revin asupra problemei cu ziarele, nu ca as fi critic de publicistica, ci din alte motive, unul din ele ar fi ca postul cu cautarea ziarului nu mai e asa de actual. Ma refer la aparitia concurentei pentru Compact(care nu e concurenta directa, dar intr-o oarecare masura e) si anume ziarul gratuit Ring. Compact Bucuresti e un ziar info, iar Ring e un ziar de scandal cu stiri despre vip-uri, cu poze nesimtite, subiecte vulgare, pentru indobitocirea celor ce le citesc. Nu ma sfiesc sa fac publica opinia mea despre acest ziar; din pacate Blogurile BERonline e un site putin vizitat; important e ca atitudinea exista.

Ring are de 5 ori mai multe exemplare in cutiile de la metrou, si e luat, uneori ma opresc si ma uit amutit, de aproape TOATA lumea. Ma uit si vad doar cativa care nu il iau, poate de grabiti. OMG! cum ar zice unii.

Mai bine citesti in Compact rubricile care au un oarecare interes, decat sa iti intorci capul spre Ring, o nulitate din aproape toate punctele de vedere; asta in cazul in care ai uitat acasa cartea (varianta recomandata) buna pe care ti-ai ales-o spre savurare in metrou.

Eu nu neg ca editorii si graficienii de la Ring muncesc mai mult decat cei de la Compact(poate ca da, poate ca nu), dar scopul muncii lor…

Florin.

This entry was posted in cotidian, Florin. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ziare

 1. Emanuel says:

  Salut!!! aici ai o mare dreptate.de fapt,cam toate ziarele sunt asa!dar ce putem sa facem noi impotriva ziarelor si a tiparirii ce se scrie in ele!
  decat sa evanghelizam oamenii!o zi buna!Flo!

 2. Daniel says:

  Florin, corect punctat!

  Emanuel, problema este ca multi crestini le citesc. Chiar si banalul rationament (e gratis, de ce sa nu profit) ii determina pe crestini sa rasfoiasca si ce nu ar trebui! Mi-aduc aminte de “voi nu v-ati impotrivit inca pana la sange impotriva pacatului…”

  HAR si discernamant!